2012.09.03.
12:26

Írta: Kodak média

Bőrkiütést okozhat a Canon fényképezőgépe

Azonnal reagált a Canon a lehetséges problémára, és ingyenesen kicseréli az allergiás tüneteket okozó gumírozott részeket.

canon.jpg

 Visszahívja EOS 650D nevű digitális kameráit a Canon, ugyanis felmerült a gyanúja, hogy a készülék bőrirritációt okozhat. A gyártó szerint a fényképezőgép gumírozott részei válthatják ki az allergiás tüneteket. Az EOS 650D kamera számos olyan anyagot tartalmaz, amely nedvesség esetén bizonyos kémiai reakciót vált ki a működés tökéletesítése érdekében. A képalkotó megoldásokkal foglalkozó vállalat szerint az úgynevezett cink-bis nevű, fehér színű gumi ritka esetben valóban irritációt okozhat a bőrfelületen. A Canon felajánlotta az EOS 650D-tulajdonosoknak, hogy ingyenesen kijavítja a készülék ezen hibáját. A vállalat ezen kívül figyelmeztette ügyfeleit, hogy a hibás készülék használata után mindenképpen mossanak kezet, hogy az allergiás reakciók ne terjedhessenek tovább a szemekbe

forrás: IT Business

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodakmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr84749087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása